1,5 år som kunster

21.08.2020Idag fredag 21.08.2020 sidder jeg og kaster et tilbage blik på det 1,5 år der er gået, hvordan er det så gået ? Jo masser af mennesker har tilkendegivet at de kan lide mit kunst, du har altid gang i noget, hvor får du energien fra ?
Ja mit drive er at kunne kreerer og gå ind i migselv og få udtrykt de ting der er hobet op, det er også blevet brugt som afstressningsværktøj fra hverdagen. Mit hverdag er ligesom din, jeg har et job som it medarbejder og det går stærkt. Jeg har opgaver jeg elsker og også dem jeg har ikke brydermig om men det er sådan det er. De sidste 6-8 mdr har været præget af covid-19 og det har da i den grad påvirket mig også. Aflysning af Art Nordic var da ikke sjovt og heldigvis eksistere de stadig. Jeg har været så heldig at kunne arbejde hjemme dvs at jeg har kunne beholde mit job. Jeg føler mig heldig. Men omvendt har det også lært mig at der er plads til udvikling på arbejdsfronten. På kunst siden har jeg holdt mig lidt beskæftiget som du kan se i galleriet og under projekter. Jeg udvikler mig stadig og nej jeg er ikke landet på noget fast som skal være mit BRAND. Mit brand må være mit udtryk og kreativitet via mine billeder og designs.

Min første blog er lavet og du er mere end velkommen til at kontakte mig , hvis du syntes at der er noget der skal tages op eller jeg skal fortælle om mine tekniker eller ideér.